Moltes coses han passat en estos anys i la nostra Societat amb mes o menys dificultats ha anat adaptant-se. Crec que hi haurà porques familias de Moncada que no hagen estat vinculades al Musical, bé com a socis, musics, cecilieres, comissions, etc.

Estem en uns temps difícil i amb una crisi important que no sabem quan finalitzarà, pero la crisi només es un l´ambit econòmic, ja que en el cultural la nostra Societat viu un moment dolç, amb una Banda de Música que actualment té un dels nivells més alts de la seua història i el Centre Autorizat Mestre Palau augmenta cada any el nombre d´alumnes.

Esta Societat Cultural realitza una labor social i cultural molt important, i més en estos temps que es perden o no es dóna importància als valors de sempre. Aprofite l´ocasió per a sol.licitar a les persones que sempre han estat amb el Musical que tornen a col.laborar, el Musical està obert a tot el mon.

Ja només en queda invitar a tota la familia del Musical, soci/es, musics, alumnes i pares, professors, col.laboradors/es, comissions i simpatitzants a continuar en nosaltres molts anys mes perque jo no puc imaginar-me el carrer major de Moncada sense el Centre Artístic Musical ni les festes sense escoltar la música dels nostres musics.