Centre Artístic Musical de Moncada

El Centre d’Estudis Musicals “Mestre Palau” del Centre Artístic Musical de Moncada conta amb 26 professors qualificats, la majoria antics alumnes de l’escola i músics actius de la banda, i més de 250 alumnes matriculats. El Centre ofereix una educació musical flexible i personalitzada, assegurant a tots els nostres alumnes una formació instrumental individual i grupal, tant per als qui entenen la Música com quelcom lúdic i cultural, com per als qui volen fer d’ella la seua professió.

Més enllà dels propis objectius educatius, volem enriquir i dinamitzar la vida sociocultural, mitjançant l’organització i participació en activitats d’alumnes i professors, i la cooperació amb les societats i agrupacions musicals del Centre Artístic Musical de Moncada: Banda Simfònica, Bandes Infantil i Juvenil, Orquestra de corda d’educands, Cor d’educands de la nostra escola, Orquestra de cambra Enrique Soriano i Fundació Cultural Rafael de Moncada.

L’any 2015, baix la direcció del mestre Raül Domènech Rubio, la nostra banda juvenil va participar, per primera volta, a un certamen de bandes, aconseguint el 3r Premi i Premi del Públic al 1r Certamen Internacional de Bandes de Musica de Benimaclet. L’any 2018 va aconseguir el Primer Premi i Premi a Millor Desfilada al Certamen de Bandes Juvenils de Castellar-Oliveral, València.

La nostra escola està en contínua activitat, mostra és l’organització del Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort”, on cal esmentar la participació d’agrupacions juvenils a nivell nacional i internacional.

També des de la Fundació Cultural Rafael Alabort, la nostra escola organitza el Concurs de Joves Intèrprets, on participa el nostre alumnat d’ensenyances elementals.

A més a més de tindre un compromís amb la qualitat i la millora contínua, la nostra missió és formar futurs músics tenint en compte  tant la formació cultural com les relacions personals: camaraderia, solidaritat, harmonia i amistat.