Centre d´estudis musical mestre palau

Formació instrumental individual i grupal,
tant per als que entenen la música com alguna cosa lúdica i cultural,
com per als que volen fer d'ella la seua professió..

Musicoteràpia Embarassades

Des del ventre de sa mare, el bebé pot escoltar i sentir la música, i inclús seleccionar els distints sons.

Una estimulació musical primerenca motiva i fomenta el vincle entre pares i fills, regula les emocions d'ambdós, augmenta la freqüència cardíaca i l'activitat cerebral del bebé que esperen.

+ INFO

Música per a créixer

Curs de sensibilització musical, destinat a famílies amb xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys en el que es treballa el desenvolupament psicomotriu, cognitiu i afectiu a través de la música, d'una forma lúdica i en família.

Aquest curs ha sigut coordinat i dissenyat pel nostre equip pedagògic i adaptat a les necessitats i característiques específiques de l'alumnat al que va destinat.

+ INFO

Guarderia Musical

Curs de sensibilització musical que té com a objectiu acostar a l'alumnat a viure l'experiència musical des d'un enfocament lúdic,“aprendre jugant”.

A més, treballa aspectes molt importants en aquesta etapa de desenvolupament com: l'àrea vocal, l'auditiva, la psicomotriu, la seua relació amb l'espai físic i aspectes afectius i emocionals.

En les nostres classes volem que els alumnes disfruten mentres aprenen, es relacionen amb els companys i senten alegria a través de la interpretació de cançons, contes, ritmes i melodies utilitzant el seu propi cos o els instruments didàctics de l'aula.

+ INFO

Jardí Musical

És un curs destinat a preparar a l'alumnat cap a la pràctica músical amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats expressives, motrius, afectives i emocionals, on el conjunt de totes elles permetrà un òptim desenvolupament personal.

Els alumnes disfruten d'una experiència musical, de la qual són protagonistes a través del joc, les cançons, la pràctica instrumental i les activitats dissenyades pel nostre equip pedagògic.

A més, s'ofereix la possibilitat d'experimentar i conèixer els diferents instruments musicals d'una manera guiada pels nostres rofessors.

+ INFO

Iniciació Musical

És un curs en el qual es realitza una preparació cap a la música amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats expressives, musicals i psicomotrius, on el conjunt de totes elles permetran un òptim desenvolupament personal i musical.

La metodologia utilitzada es basa en un aprenentatge de la música de forma lúdica, fomentant la col·laboració i el desenvolupament a través de l'experiència. Utilitzant diferents activitats per a reforçar la teoria musical, la pràctica dels conceptes apresos amb instruments adaptats i la utilització de la imaginació dels xiquets per a portar els continguts musicals fins al seu aprenentatge.

En aquest curs es complementa l'ensenyament musical amb la pràctica instrumental.

+ INFO

Ensenyances Elementals

Els ensenyaments elementals de música tenen com a finalitat proporcionar a l'alumnat una formació artística de qualitat i garantir la seua qualificació en el nivell competencial propi d'aquests ensenyaments.

Té tres funcions bàsiques: formativa, orientadora i preparatòria per als ensenyaments professionals de música.

El pla d'estudis es distribueix en 4 cursos, en els quals els alumnes adquireixen coneixements a les àrees de Llenguatge Musical, Cor, Conjunt i Instrument.

Al finalitzar estos estudis amb caràcter oficial, els alumnes obtenen el Certificat Oficial d'Ensenyaments Elementals.

+ INFO

Música Adults

L'assignatura Música per a Adults, del Centre d'Estudis Musicals "Mestre Palau" de Moncada està destinada a aquelles persones que des de sempre han tingut les ganes de fer música.

Pretenem acostar la pràctica musical d'una manera amena i lúdica.

Aquesta assignatura inclou formació en Llenguatge Musical, on es treballen els diversos aspectes musicals com són: l'educació auditiva i vocal, a més d'adquirir els coneixements necessaris per llegir i interpretar una partitura.

A més de formació individualitzada en la pràctica instrumental amb un professor titulat.

+ INFO

Música Moderna

És un taller de música que naix amb la finalitat d'oferir una oferta formativa per a aquells que volen aprendre o profunditzar en l'estudi i la interpretació de corrents musicals com el Jazz, el Blues, Swing... experimentant l'improvisació i desenvolupant la creativitat musical.

L'activitat se centra en l'aprenentatge d'aquests estils a través del desenvolupament tècnic de l'instrument, les classes teòriques i la posada en pràctica per a desenvolupar aquesta activitat.

+ INFO

Gent de Cor

L'assignatura Gent de Cor, del Centre d'Estudis Musicals “Mestre Palau” de Moncada està destinada a aquelles persones que participen activament en un cor i volen tindre una formació més especialitzada de l'activitat que realitzen.

Està orientat a proporcionar una formació en els diferents apartats del llenguatge musical (teoria, lectures melòdic-rítmiques i educació auditiva).

A més, tot açò es complementa amb formació en tècnica vocal que proporcionarà als alumnes els recursos necessaris per a conèixer i controlar correctament els mecanismes de producció del so de la veu.

+ INFO

Música Tradicional

El Taller de Música Tradicional és un curs que naix amb l'objectiu de fomentar i enriquirnos amb el coneixement i la interpretació de la música tradicional.

També, donar visibilitat i reconeixement al conjunt d'instruments que formen part del nostre patrimoni musical i a més oferir als músics d'estes agrupacions una formació guiada i més extensa.

+ INFO

Música Avançada

El curs de música avançada s'un curs destinat a aquelles persones que volen continuar la seua formació musical.

Durant el curs es treballaran els aspectes més importants de cadascuna de les èpoques musicals així com també dels seus compositors.

A més aprofundirem en l'estudi de la partitura des d'un punt de vista formal i harmònic.

Aquest curs permet continuar amb la formació musical a més d'aprendre i treballar d'una manera diferent.

+ INFO

Contacte

Carrer Major, 14 - Moncada - València

Telf. 961390064

email: info@musicalmoncada.es